Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Singapore

Gotyer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak tam zarobić na początku? Mogę dostać jakieś itemy na niski level +9? Kiedyś ludzie dawali to za darmo, a aktualnie jak pytam to nikt nie ma, co się zmieniło?

Legenda
Opublikowano

Dawali za darmo? Ja tych czasów nie pamiętam. Drop bronie na 30lv, zawsze coś zarobisz.

Nic a nie zarobisz. Bo ceny fms'ów stoją po 200k za sztuke ostatnio, a jelonka nawet za 15k nie sprzedasz. Jedyną nadzieją jest właśnie drop fms'a/riba, ale z b. dobrymi średnimi lub eventy, które są non stop. Jeżeli chcesz pajęczą włócznie +9 to zgłoś się na PW oddam Ci.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

cięko na sg zarobić prócz aury która jest warta 2kk to na niczym wiecej szybko się nie dorobisz chyba ze masz mnóstwo wolnego czasu

Opublikowano

cięko na sg zarobić prócz aury która jest warta 2kk to na niczym wiecej szybko się nie dorobisz chyba ze masz mnóstwo wolnego czasu

Albo grasz w czasie eventów , zarobek na bestach również jest rozwiązaniem średnie +30  ułatwią start.

Opublikowano

W zasadzie to global to łatwo być nie może. Ale na takim lvl jaki wymieniłeś o zarobek ciężko polecam dobić 25+ i pójść na besty.

Opublikowano

Ja Zaczynałem chodzić na medale konne najlepszy zarobek :) szybko lecą z rękawicą złodzieja a tym bardziej dużo ludzi je potrzebuje i kupuje . lecą jak bułki z masłem ;d . Potem możesz łowić ryby zrobić jakiegoś własnego fishbot'a albo metki i liczyć na farta z kd+4 lub aure , potem eventy i sprzedawać skrzynie lub otwierać i Bodzio selac . Albo Trzepać kase z oszustw :D

Opublikowano

Ja nie polecam tego Sg mało osob i to troszkę nurtuje 800/900 osob na taki serwer to zbyt malo ;)

W m1 sklepy są, ludzi do pvp też nie brakuje, jakieś 2 gildie. 

Wolne spoty, po co więcej? Żeby nie było miejsca gdzie expić?

Legenda
Opublikowano

Ja nie polecam tego Sg mało osob i to troszkę nurtuje 800/900 osob na taki serwer to zbyt malo ;)

Osób jest wystarczająco. Za ksucie masz bana, więc nie widzę 3000 osób bo nie było by gdzie expić. Czyżby wtedy wprowadzili rezerwację na spoty? W dodatku ludzi dochodzi, a jeszcze liczba osób wrośnie gdy wprowadzą spolszczenia clienta na różne języki.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Ja Zaczynałem chodzić na medale konne najlepszy zarobek :) szybko lecą z rękawicą złodzieja a tym bardziej dużo ludzi je potrzebuje i kupuje . lecą jak bułki z masłem ;d . Potem możesz łowić ryby zrobić jakiegoś własnego fishbot'a albo metki i liczyć na farta z kd+4 lub aure , potem eventy i sprzedawać skrzynie lub otwierać i Bodzio selac . Albo Trzepać kase z oszustw :D

Ty chyba jesteś chory. Na tym serwie na fb nie połowisz 5 min i masz bana. Oszustwa to jeszcze gorzej.

A co do tematu to najlepiej zacząć w czasie jakiegoś eventu np. niedawno dropily puzzle boxy, które można było sprzedać za 5 kk nawet.

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...